Laden Evenementen

Het zijn zotte tijden geweest… en eigenlijk nog altijd… Maar Open Mic Inn is terug! Met een nieuwe vaste dag. We verhuizen van de woensdag naar de tweede dinsdag van de maand. Ook in het nieuwe seizoen verwachten we weer veel fijne en intieme akoestische mini optredens van gevestigde en minder gevestigde namen.

Voor deze eerste heropstart editie hebben we nog onze eigen line-up in elkaar gestoken, maar vanaf december staan we uiteraard weer open voor inschrijvingen… dat kan via deze link!

De organisatie van deze open Mic Inn avonden zal in handen zijn van Kobe Ardui en wat nieuwe gezichten. Jaime en Suzanne zijn terug naar Leiden en Freddy is druk bezig met zijn eigen carrière. We zullen hen dit seizoen dus helaas moeten missen.

En nog een oproep om af te sluiten… Heb je een goed oog? Hou je van live muziek? We zijn op zoek naar personen die tijdens de Open Mic Inn avonden foto’s willen maken… (Je hoeft zeker niet iedere editie aanwezig te zijn hoor)… zie je dat zitten? stuur een mailtje naar openmicinn@gmail.com. Hopelijk tot snel!

We houden het veilig en controleren jullie Covid Safe Pass.