Laden Evenementen

Napami is een viering aan vriendschap en muziek. Het project van Graciela Zaera Moraña en David Domínguez is het geluidsverhaal van twee migranten uit Spanje en Venezuela die elkaar ontmoeten in een ver land.

Beiden verkennen door hun composities hoe verschillende ritmes en harmonieën versmelten als uitdrukkingen van de menselijke verbinding en de verbroedering tussen culturen. Nostalgische gevoelens van vreugde en verdriet die de migranten delen inspireren de creaties van het duo.

Muzikale elementen uit Spanje, Venezuela en Latijns-Amerika met nuances uit jazz en klassieke muziek vinden elkaar in het landschap waar de Middellandse Zee, de Caraïben en de Pyreneeën elkaar kruisen.

Meer info: https://vi.be/platform/napami

Belangrijk! Er zijn onder de huidige omstandigheden maar een beperkt aantal zitplaatsen in Herberg Macharius… vol=vol. Wil je zeker zijn dat je erbij bent stuur dan een mailtje naar herbergmacharius@burenvandeabdij.be en reserveer een plaats.

We gaan voor de muzikanten met de hoed rond 😉

We volgen de horecaregels in Herberg Macharius (scan, mondmasker bij verplaatsing in de ruimte, max. zes personen per tafel)