Laden Evenementen

Les Goûts de Gand slaat opnieuw de tenten op in de Machariuswijk. Het gratis muziekfestival is dit jaar aan de 17de editie toe. In en rond het Coyendanspark is het volop genieten van een divers muzikaal programma voor jong en oud!

Les Goûts de Gand nodigt je uit om de verschillende smaken en geluiden van Gent te ontdekken in een unieke culinaire en muzikale setting. Van charmant breekbare songs tot vrolijke feestmuziek op verschillende locaties, van een gezellig cafeetje tot de indrukwekkende refter van de Middeleeuwse Sint-Baafsabdij.

Op het Main Stage en in de Afro-Latin Area kan je terecht voor alternatieve concerten en dansinitiaties.

In de Groene Kerk kan je rondneuzen op een kleine maar fijne Feria Mundial (met producten uit o.a. Kaapverdië, Bangladesh, Thaïland, Ghana en Oekraïne), kennismaken met de mobiele ‘Zwerfkeet’ studio van vzw Graffiti en genieten van lekkere kaffie & toarte van Komaf Koffie in onze berbertent. In diezelfde tent kan je ook genieten van poëzie in allerlei talen, meegebracht door Amal en De Krook. En verder is er ook kinderanimatie en een kindervoorstelling van Klein Festijn.

‘Eten en drinken’ is te vinden in de buurt van de Main Stage in het Coyendanspark.

Geniet van een betoverende ervaring waarin de diversiteit van Gent tot leven komt in een onvergetelijke samensmelting van smaken en geluiden.

Voor meer info en reservaties voor de refterconcerten in de Sint-Baafsabdij: https://www.decentrale.be/nl/agenda/muziek/les-goUts-de-gand-2024