Laden Evenementen

De derde Hot Dogs Night in Herberg Macharius… vanavond met een mooie double bill… Anouk Turnock en Peter Arnout! Het idee? We openen de herberg al om 17u voor het aperitief… vanaf 18u serveren we hotdogs, ook vegetarische, en rond 20u starten we met de optredens.

Anouk Turnock stond al enkele malen op het herbergpodium. Hoe beschrijft zij zichzelf? Zij zingt haar eigen liedjes over dit en over dat. Is ook een beetje hier en een beetje daar. ’t Is met gitaar en met stem te doen. Een getalenteerde singer-songwriter die we graag opnieuw op ons herbergpodium verwelkomen.

Peter Arnout is een singer-songwriter en beeldend kunstenaar gevestigd in Lievegem, België. De grote man met een nog grotere ziel en passie voor zijn vak. NUMBER NINE is een artistieke samenwerking tussen twee muzikanten (Peter Arnout, Dirk Leus) en een fotograaf (Maria Little), in het kort Sisterfox Brotherhood, die een akoestische reis brengt door landschappen van menselijke emoties. Vanaf de eerste luisterbeurt is het duidelijk dat dit een heel persoonlijk album is, ingetogen en kwetsbaar, uit de grond van het bestaan. En tegelijkertijd is het een universeel record omdat de diepe menselijke emoties voor ieder van ons herkenbaar zijn. Het is de eenvoud van de akoestische bezetting en de kracht van minder woorden dan nodig die een bepaald register van gevoelens openen. Gevoelens die in onze commerciële samenleving (in deze wereld) niet mogen, maar stiekem voor eeuwig zijn vastgelegd..