Laden Evenementen

Wooncoop bestaat 5 jaar… Daarom organiseren ze een algemene infosessie én een wooncoop-café in alle steden waar wooncoop actief is. Op donderdag 16 maart komen ze langs in Gent!

Het wooncoop-café is voor de wooncoop-coöperanten uit de buurt én voor iedereen die deelnam aan de infosessie om 19u30. Tijdens het café trakteert wooncoop en gaan we gezellig samen praten over de voorbije jaren, en over wat de toekomst brengt. In de wandelgangen wordt er tevens gefluisterd dat er een speciale speech zou gegeven worden.

De infosessie is voor mensen die geloven dat wonen kwaliteitsvol & eerlijk moet kunnen voor iedereen. En dat het tevens moet bijdragen aan goed samenleven, ecologische duurzaamheid en aangename steden op mensenmaat! Via deze infosessie leer je hoe je via de coöperatieve vennootschap wooncoop ontzorgd kan wonen en/of investeren in woonprojecten. Deze sessie is dus zowel voor geïnteresseerde bewoners als voor impact-investeerders.

Het programma ziet er als volgt uit:
19u30: Algemene infosessie
20u30: 5 jaar wooncoop-café

Voor de infosessie is het verplicht om je in te schrijven, voor het wooncoop-café hoeft dit niet en kan je gewoon afkomen.
Inschrijven is verplicht en kan via volgende link:
https://share.hsforms.com/1-vY8WXA_Tm-PhHEJDRucPQ3digb