SCHRIJF EN TIKTEAM

K

an je goed overweg met letters, woorden en zinnen, teksten, sociale media, communicatie kortom? Wil je graag schrijven voor onze website en onze nieuwsbrief? Of kan je goed met computers overweg en wil je graag helpen om onze website of administratie te onderhouden? Dan kijken we ernaar uit dat je aansluit bij ons team.

“We waarderen eigen ideeën en initiatieven.”

Het schrijf- en tikteam bestaat uit een aantal digitale duizendpoten die de communicatie en administratie van Buren van de Abdij verzorgen. Sommigen ontwerpen affiches en flyers, schrijven teksten, verbeteren taalfoutjes, ontwerpen en onderhouden de website of beheren de sociale media, zoals Facebook, om de geplande activiteiten bekend te maken. Anderen stellen de nieuwsbrieven op en verspreiden ze. Nog anderen leggen de activiteiten van de Buren vast met de camera.

We waarderen eigen ideeën en initiatieven. Van een eenmalige klus tot structurele hulp, alle ondersteuning is welkom. Je kan je tijd zelf indelen en je kan werken vanuit je eigen locatie met je eigen materiaal.