HERBERGTEAM

S

la je graag een babbeltje en ontmoet je graag nieuwe mensen? Pik je graag een concert, een boeiend gesprek, of een film mee? Sta je graag samen met hartelijke collega-herbergiers achter een gezellige toog om de bezoekers een drankje te serveren?

“je amuseren kan ook terwijl je een handje toesteekt”

Elke organisatie in deze sector is afhankelijk van subsidies en… van jou! Juist, je leest dit volledig correct. Om een werking zoals de onze aan te bieden, kunnen wij niet anders dan beroep doen op jou, als vrijwilliger.

En ja, wij zijn niet de enige die gebruik maken van vrijwilligers, jullie krijgen vast veel vragen om mee te helpen. Maar nergens is het zo leuk om vrijwilliger te zijn als in Herberg Macharius, de ‘sociaal culturele hub die in het teken staat van ontmoeten en verbinden’ beter gekend als een ongelooflijk gezellige en open plaats om samen te komen en je te amuseren.

En je amuseren kan ook terwijl je een handje toesteekt: tijdens de vele activiteiten in de herberg (kijk gerust eens op onze kalender) kunnen we je hulp gebruiken zowel bij de voorbereiding, tijdens de activiteit achter de bar en uiteraard na afloop. Wat krijg je in ruil: een ongelooflijk gezellige avond, kennismaken met zeer toffe mensen en het belangrijkste van al: de beloning, zijnde de niet-te-versmaden-bonnetjes om bij een volgend bezoek gratis consumpties te kunnen drinken.