Laden Evenementen

Helaas moeten we wegens ziekte het concert van Vincent Coomans uitstellen tot volgend jaar… maar uitstel is geen afstel!

Vincent Coomans is een van de ‘best kept secrets’ van de Belgische muziekscene. We zijn zeer verheugd dat hij vanavond zijn debutalbum ‘The Great Rebuild’ komt voorstellen op het podium van Herberg Macharius.

Vincent Coomans is een muzikant die woont en werkt in België. Afstand, verlangen en rouw zijn centrale thema’s in zijn muziek die referenties oproept naar Sufjan Stevens, Damien Jurado, Bill-Ryder Jones en Elliott Smith. In 2020 verscheen zijn instinctieve EP “Can’t you see that I slowly distance myself from you”. In 2023 verscheen zijn eerste album “The Great Rebuild” bij Illuminine Records. Zijn muziek werd opgepikt door het iconische radioprogramma ‘Duyster’. In 2023 is hij artist in residence in Muziekcentrum Dranouter.

Vincent Coomans treedt live op met Klaas Tomme (Ides Moon, Mirek Coutigny), Jonas Bruyneel (momoyo, Philemon, Modern Art), Renaud Debruyne (momoyo) en Frie Mechele (momoyo).

meer weten over Vincent Coomans? Al eens luisteren? Bezoek dan zeker zijn website: https://www.vincentcoomans.be

ps: We gaan met de hoed rond… vergeet niet wat cash mee te brengen 😉