Laden Evenementen

People in Houses woont achter het behang en in vergeten lades. Kleine kantjes, grote gevoelens, People in Houses kadert ze voor u in.
Het Gentse trio heeft een zwak voor de ritmiek en observatie van Paul Simon, de lyriek van Leonard Cohen, de harmonie van Crosby, Stills and Nash, de ruwe eerlijkheid van Neil Young.

Merijn Landuyt, Koen Eeckhout en Johannes Wannyn zijn gelijkgestemde zielen. Drie doorwinterde muzikanten met verschillende achtergronden en een gedeelde voorliefde voor authentieke songs, akoestisch en direct.

Je treft hen rond één microfoon maar met een arsenaal aan instrumenten. Gitaar, resonator, mandoline, chromaharp, trompet, euphonium, mondharmonica, suitcase drum, minilogue en indisch harmonium. En vooral 3 purperen stemmen die geruststellend over je bol aaien: we zijn allemaal maar mensen, toch?
Pockets Full Of Change is een krachtige plaat, hoopvol en gelaagd. Met gastbijdragen van Jef Scheepers, Mathijs Bertel (Ansatz der Maschine) en Yves Meerschaert (Derek en Vis).

10 ongepolijste tracks uit een kamertje in de Gentse Brugsepoort.
10 heldere ramen in een donkere straat.
10 kansen op een betere toekomst.
10 Pockets Full Of Change.

En meer moet dat niet zijn. Iedereen welkom op 8 oktober, 20u, in Herberg Macharius, voor het eerste traditionele indooroptreden post covid.