Laden Evenementen

Ontdek 6 à 8 artiesten en hun eigen muziek op de Open Mic Inn’, een afwisselende avond vol live muziek, geestverruimende dranken, een echte concertsfeer en een fijn aandachtig publiek.

Semi-akoestische open mic in Gent voor songwriters die optreden met hun eigen nummers. Geïnteresseerd? Schrijf je in via dit formulier!

Interessant om te weten:
– Inschrijven betekent niet automatisch dat je kan deelnemen. We informeren iedereen die speelt op de volgende editie twee weken voor de dag zelf.
– Nieuwe acts op de Open Mic Inn’ krijgen voorrang. We willen iedereen een eerlijke kans geven om te spelen.
– We bepalen enkel de line-up voor de volgende editie, niet voor de edities daarop. Als je je wilt inschrijven voor een latere editie, laat dan een opmerking achter in de google form of wacht met je in te schrijven!

Paar regeltjes:
– Iedereen speelt drie nummers.
– Alle optredens zijn met gitaar & stem of piano & stem. Als je toch in een andere samenstelling wilt komen spelen, zet dit dan uitdrukkelijk bij je inschrijving en dan kijken wij wat mogelijk is.

– Speel je eigen nummers of vertalingen!
– We gooien de deuren open om 19u, en we verwachten jou om 19u30 voor een soundcheck en een babbel. Als je er niet geraakt dan, laat iets weten. Als je niets laat weten geven we je plek aan iemand anders!

Technisch:
– Een simpele PA met 6 ingangen.
– Microstatieven en micro’s genoeg.
– Een buffetpiano

Belangrijk: jij als artiest zorgt er (mee) voor dat er publiek is in de Herberg! Promoot je optreden op social media – schreeuw het van de daken en steun ook de andere muzikanten.

MERCI om hier te zijn, we kijken ernaar uit je te horen spelen!