Laden Evenementen

Oproep aan alle schaakliefhebbers – jong en oud, grootmeesters en beginners! Op zondag 2 juni verhuist ons schaakplezier naar de frisse buitenlucht. Kom en wees deel van een historische dag: de feestelijke inwijding van onze twee nieuwe permanente schaaktafels in het prachtige Coyendanspark.

Bij Buren van de Abdij zetten we ons altijd in voor gezelligheid en gemeenschap, en deze bijzondere editie van ons schaakevenement belooft beide in overvloed te bieden. Breng je strategische denken naar het park, waar de schaakborden klaarstaan voor vriendschappelijke duels onder de open lucht.

Naast de klassieke schaakpartijen, brengen we extra sfeer met een streepje muziek om ons te vergezellen tijdens de middag. Het terras zal open zijn, dus je kunt genieten van onze heerlijke taart en verfrissende drankjes terwijl je speelt of toekijkt.

Dus pak je schaakstukken – of gebruik die van ons – en kom genieten van een unieke schaakervaring in het park. Of je nu komt om te leren schaken, je vaardigheden te testen, of gewoon om te genieten van de sfeer en de gemeenschap, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Tot zondag in het park! Schaken in het groen, wat wil je nog meer?

De schaaktafels in het Coyendanspark zijn er gekomen dankzij het Wijkbudget van Stad Gent… Bedankt daarvoor!