Laden Evenementen

Op veler verzoek… na de eerste succesvolle editie eerder dit jaar, halen we de schaakstukken en borden weer uit de kast voor de tweede editie van Macharius Schaakt!

Bij Buren van de Abdij draait alles om gezelligheid, en wat is er nu gezelliger dan een ontspannen zondagmiddag gevuld met schaakplezier Of je nu een doorgewinterde schaakkampioen bent of gewoon graag een potje schaak speelt met vrienden, iedereen is welkom, ongeacht je schaakvaardigheden (of het gebrek daaraan).

Wij zorgen voor enkele schaakborden, dus je hoeft alleen maar je enthousiasme mee te brengen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook heerlijke (schaak-matten?)taart en verfrissende drankjes om je smaakpapillen te verwennen terwijl je je hersenen laat kraken over het schaakbord.

Of je nu wilt leren schaken of gewoon wilt genieten van een gezellige middag, we kijken ernaar uit om samen met jou te schaken en te genieten van een geweldige tijd. Dus kom op zondag 7 april om 15.00 uur naar Herberg Macharius en schuif aan bij ons schaakgezelschap. Tot dan!