Laden Evenementen

Lauden bij valavond. Met deze twist op de liturgische traditie presenteren Buren van de Abdij en Historische Huizen Gent een prachtige reeks van vier klassieke concerten tegen het wondermooie decor van de eeuwenoude Sint-Baafsabdij. De stuk voor stuk lokaal ingebedde ensembles brengen elk hun eigenzinnige lofzang op de kracht van klassieke muziek. Zij brengen passie, verbeelding en intimiteit gekoppeld aan muzikaal hoogstaande repertoires.

Louis De Backere en Lowie Vercammen behaalden beiden grootste onderscheiding in hun studies klassiek accordeon aan het Gentse Conservatorium bij Philippe Thuriot. Als duo bestaan ze sinds 2018 en samen zijn ze steeds op zoek naar het verfijnen van klassieke muziek op accordeon. Daarnaast hebben ze ook een grote passie voor nieuw repertoire. Tijdens dit concert spelen ze o.a. Bach en Vivaldi en vele andere, ook hedendaagse, componisten.

Geniet in mei, juni, augustus en september van fantastische concerten op een adembenemende plek. Reserveer snel uw plaats! Dit is mogelijk vanaf woensdag 26 juni.
Voor meer info en reservaties: https://historischehuizen.stad.gent/nl/sint-baafsabdij/bezoek/lauden-klassieke-concerten-de-sint-baafsabdij