Laden Evenementen

Lauden bij valavond. Met deze twist op de liturgische traditie presenteren Buren van de Abdij en Historische Huizen Gent een prachtige reeks van vijf klassieke concerten tegen het wondermooie decor van de eeuwenoude Sint-Baafsabdij. De stuk voor stuk lokaal ingebedde ensembles brengen elk hun eigenzinnige lofzang op de kracht van klassieke muziek. Zij brengen passie, verbeelding en intimiteit gekoppeld aan muzikaal hoogstaande repertoires.

Maarten Vandenbemden (gitaar) en Ann Van Hecke (cello) brengen met Duo Deseo zwoele, zomerse en Zuiderse klanken. Werken van o.a. Granados, De Falla, Piazzola en vele andere. Een perfectie fusie van gitaar en cello, inventieve interpretaties van Zuid-Amerikaanse, Spaanse en Catalaanse muziek. Zij studeerden beiden aan Belgische conservatoria, behaalden verschillende prijzen en spelen in diverse muzikale ensembles.

Dit concert wordt jullie gratis aangeboden… Een vrije bijdrage, die volledig naar de muzikanten gaat, is uiteraard zeer welkom! 😉

Reserveer snel uw plekje via deze link en geniet van juni t.e.m. oktober elke maand van een fantastisch concert op een adembenemende plek.