Laden Evenementen

Lauden bij valavond. Met deze twist op de liturgische traditie presenteren Buren van de Abdij en Historische Huizen Gent een prachtige reeks van vijf klassieke concerten tegen het wondermooie decor van de eeuwenoude Sint-Baafsabdij. De stuk voor stuk lokaal ingebedde ensembles brengen elk hun eigenzinnige lofzang op de kracht van klassieke muziek. Zij brengen passie, verbeelding en intimiteit gekoppeld aan muzikaal hoogstaande repertoires.

Het Trio Malatya is een Gents kamermuziekensemble bestaande uit de beloftevolle musici Yassine Posman (klarinet), Taha Posman (piano) en Jacob Van Durme (cello). In februari 2023 wonnen zij de publieksprijs en de Supernova van Klara. Vanuit hun gedeelde passie voor klassieke, romantische en hedendaagse muziek willen zij zich blijvend toeleggen op de (her)ontdekking van het repertoire voor klarinet, piano en cello. Voor dit concert zullen ze werk spelen van Zemlinsky, Beethoven en Mykietyn.

Reserveer snel uw plekje via deze link en geniet van juni t.e.m. oktober elke maand van een fantastisch concert op een adembenemende plek.