Laden Evenementen
Het eerste van twee concerten van buurman Fernant Zeste in de Herberg… De eerste concerten sinds een lange tijd. Fernant Zeste speelt om 15u zijn eerste sessie, dezelfde set, waarin hij zijn nieuwe plaat Monograph voorstelt.

 

Op zijn zevende album schreef Fernant Zeste een persoonlijk muzikaal verhaal over een thema dat de man achter het alter ego, Jonathan Scheerlinck, tijdens de voorbije 5 jaar bleef achtervolgen: verlies. Dat maakt van Monograph een 15-delige auditieve verhandeling vol emoties, die het gangbare bluesy singersongerwriter pad vaak links laat liggen.
Met Monograph zet Fernant Zeste zijn talent en instrument in de kijker. Laat je onderdompelen in de wijdere range van sferen die hij op dit aankomende album met zijn authentieke gitaarspel neerzet. Het album verzacht en doet gedachtengangen vertragen. Hoewel we de melancholie van de blues steeds ergens wel blijven proeven.

 

Kunstenaar Diego Joosten maakte de tekening op de hoes van Monograph, waarin we een verwijzing zien naar het album “Lost” dat exact 4 jaar voor deze nieuwe plaat uitkwam.

 

Wil je er bij zijn? Stuur een mail naar info@burenvandeabdij.be
Hierin vermeld je het uur van de voorstelling, 15u, je naam en met hoeveel personen je gaat komen.

 

We gaan met de hoed rond! breng dus zeker wat cash mee! 😉
Toegang is gratis maar reserveren is verplicht