Laden Evenementen

Een van de eerste concerten ooit in herberg Macharius werd gegeven door Vuile Mong. Bijna tien jaar later komt hij terug. En er is een goede aanleiding.

Op 30 december 2021 werd Mong Rosseel 75 jaar. In 2021 was het ook 50 jaar geleden dat de groep Vuile Mong en de Vieze Gasten hun eerste show brachten. Dit laatste jubileum werd zomers gevierd met alle medewerkers die ooit deel uitmaakten van dit anarchistisch collectief, maar Mong zijn 75e vieren we samen met jullie, met een bruisend verjaardagsoptreden van De Illustratie.

In een tijd waarin we onze hoop dreigen te verliezen, willen we iedereen een hart onder de riem steken met verrassende strijdliederen om samen te zingen, met ontroerende liedjes over het lief en leed in de wereld, met uitgelaten nummers omdat de meesten van ons deugen, maar vooral met de warme verhalen en anekdotes van Mong, over de lichtpuntjes van solidariteit om ons heen.

… zoals de vrijwilligersgroep van Hand in Hand, die mensen zonder papieren in Gent concrete hulp aanbiedt. Denk je aan een verjaardagscadeautje voor Mong? Schenk het dan aan Hand in Hand, dit optreden is benefiet voor hen.