Laden Evenementen

Vanavond verwelkomen we opnieuw een graag geziene gast op het Herberg Macharius podium… Ht Roberts komt, samen met zijn fantastische band, zijn nieuwe CD ‘Under the Weather’ voorstellen.

In de herfst van 2020 verscheen “The Open Hum of Things”, het inmiddels vijftiende album van singer/songwriter Ht Roberts. Ondertussen is er de splinternieuwe opvolger: “Under the Weather”. Geschreven aan de keukentafel en opgenomen in het kasteel van Laclaireau, in het hart van de Gaume.

Akoestische muziek, met de wortels in de folk en de blues van over het water en met teksten met de voeten in de Vlaamse klei. Een afwenden van de drukte en het tempo waar we niet aan kunnen ontsnappen en een zoektocht naar het ‘open zoemen van de dingen’.

De band bestaat uit Nils De Caster (The Broken Circle Breakdown Band, Roland, Bruno Deneckere en ongeveer tweeduizend anderen) op mandoline, dobro en lapsteel, Sara De Smedt op piano, bas en harmony vocals en Pascale “Bloomfish” Michiels op percussie, tenor gitaar en harmony vocals. Ht zelf speelt gitaar en zingt.

Het optreden is, zoals altijd in Herberg Macharius, gratis… We gaan voor de muzikanten wel met de hoed rond 😉