De Zere Knie presenteert – verhalen over en voor Onderweg

Geplaatst door op 28 december 2016

DONDERDAG 19 JANUARI, 20.30-23.00u. Compagnie “De Zere Knie” is een huis van vertrouwen als het op boeiende vertellingen aankomt. Naast hun persoonlijk verhalenparcours, vinden deze vertellers elkaar één avond in de maand, in een ongedwongen café-setting. Vorige jaren waren ze te horen in de Rococo, het Monasterium, het Geuzenhuis,… In 2014 verhuisden ze naar de Herberg, vonden er een aangenaam nest, en besloten nog even te blijven. Laat u meeslepen in verhalen van zeer uiteenlopende aard en achtergrond, op een prettige wijze aan elkaar gebreid door de twee of meer vertellers-van-dienst.

Thema van de avond: Onderweg –

Ja, er sluimert talent in Vlaanderen; ook vertel-talent!
Zorgvuldig gekweekt en gekoesterd, onder andere door onze collega-verteller Tom Van Outryve bij Wisper, en nu rijp voor een luisterend publiek (u dus!).
Het wordt een avond vol afwisseling en verrassing. Je weet maar nooit dat één van de vertellers ooit wereldberoemd wordt (Belgium’s Got Talent?!), dan kan later zeggen: ja, ik was erbij, ik heb hem/haar ontdekt!…
Mocht u op deze avond zelf goesting krijgen: laat het ons meteen weten: een workshop & vertelavond met naaste en verre Buren is zò geregeld!

Wanneer: donderdag 19 januari om 20u30,
met Nieuwe Vertellers, ingeleid en opgeleid door Tom Van Outryve bij Wisper
in Herberg Macharius of het poortgebouw aan de Voorhoutkaai 43+
Gratis toegang

Reacties zijn gesloten.