Wollah! Van Eyck Was Here. Lamb of God

Geplaatst door op 25 augustus 2020

Wollah! Van Eyck Was Here. Lamb of God – عزف الحروف is een kunstenroute in de Machariuswijk en haar magische Sint-Baafsabdij (i.h.k.v. OMG Van Eyck was here). VOEM en Beyond the lines – Calligraffiti Belgium werken samen met curator Dema een multidisciplinaire expositie uit waarin kalligrafen en kalligraffiti-artiesten artistieke interventies doen, geïnspireerd op het Lam Gods.

Hun werk wordt getoond in een (gratis) expositie die plaatsvindt in de Machariuswijk (De Sint-Baafsabdij, de grote moskee in de Kazemattenstraat, Theater De Kazematten en Herberg Macharius). De deelnemende artiesten zijn: Hoessain Kakayi, Demaone CNN, Ship of Fools, Hamza Abu Ayyash, Makoto Calli, Mr. Leenknecht en Fatemeh Khezri.

Een project van VOEM en Beyond the lines – Calligraffiti Belgium. Met steun van het stadsmarketingfonds en dienst Ontmoeten & Verbinden van Stad Gent, Cultuur Gent en Buren van de Abdij.

Gratis reservering vereist: shorturl.at/uHPQ7

Waar: Herberg Macharius – Coyendanspark – 9000 Gent
Wanneer: zaterdag/zondag 26/27 september, zaterdag/zondag 3/4 oktober, zaterdag/zondag 10/11 oktober tussen 14:00 en 18:00
Toegang gratis mits reservatie

Reacties zijn gesloten.