Wim Toucour viert Rosa !

Geplaatst door op 17 mei 2017

ZONDAG 28 MEI, 15.00-16.00u. De Buren vieren vandaag Rosa, en een streep(je) muziek is daarbij onontbeerlijk. En Wim Toucour ? Een ideale keuze als het gaat over vrolijk feesten ! Wim verruimt het Nederlandstalige muzieklandschap al vele jaren met een fris eigen geluid, geboren uit een liefde voor kleinkunst, wereldmuziek, pop en cabaret. In 2010 won de groep de Belgisch-Nederlandse Kleinkunstcup, in 2011 volgden de finale van de Nekka-wedstrijd en van de Nederpopprijs. Datzelfde jaar wonnen Wim en co ook de eerste ‘Tiendaagse van MuziekMozaïek’ op de Gentse Feesten.

In mei 2014 presenteerde Wim T zijn eerste cd, Liefde is niks, waar anders dan in de Herberg, op een zomerse dag vol stortvlagen, meer dan 100 man in een overrompelde herberg … een schitterende dag. Op die cd – we hopen allemaal stiekem op de toekomstige geboorte van een broertje – een verzameling vlotte weerbarstige liedjes over bijzondere alledaagse dingen : economie, exhibitionisme, ontdekkingsreizen in Zuid-Oost-Vlaanderen, de paradijsvogelparingsdans, en – uiteraard – jarig zijn !

Op het podium: zeker Wim Van Caelenbergh (gitaar, zang, shruti box en boormachine), anders lukt het immers helemaal niet, en de rest van de line-up volgt een dezer.

Wanneer: zondagnamiddag 28 mei, 15-16u
Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.