Wim Toucour – Liefde is niks

Geplaatst door op 29 maart 2014

Wim Toucour - biljart (foto Sam Van Cauteren)ZONDAG 6 JULI, 15.00-17.00u. We openen de zomervakantie met een CD-voorstelling in de abdijtuin. Wim Toucour verruimt het Nederlandstalige muzieklandschap met een fris eigen geluid, geboren uit een liefde voor kleinkunst, wereldmuziek, pop en cabaret. In 2010 won de groep de Belgisch-Nederlandse Kleinkunstcup, in 2011 volgden de finale van de Nekka-wedstrijd en van de Nederpopprijs. Datzelfde jaar wonnen Wim en co ook de eerste ‘Tiendaagse van MuziekMozaïek’ op de Gentse Feesten.
In mei 2014 komen ze naar buiten met hun eerste CD, een verzameling vlotte weerbarstige liedjes over bijzondere alledaagse dingen : economie, exhibitionisme, ontdekkingsreizen in Zuid-Oost-Vlaanderen en – uiteraard – de paradijsvogelparingsdans.
Op het podium: Wim Van Caelenbergh (gitaar, zang, shruti box en boormachine) Isolde Van der Goten (zang, klarinet, basklarinet, accordeon en glockenspiel), Kris Van Daele (zang, contrabas), Alfredo Bravo (percussie) en Sander Claes (gitaar, zang)

Wanneer: zondagnamiddag 6 juli, 15-17u
Waar: binnentuin van de Sint-Baafsabij, bij slecht weer verhuizen we naar de Herberg
Toegang gratis

En wil je alvast iets meer weten of horen ? Klik hier

Reacties zijn gesloten.