Wijk van de maand – Ruimte voor Macharius-Heirnis

Geplaatst door op 14 februari 2015

WijkVanDeMaand_LOGO_macharius-heirnis_blogZATERDAG 14 MAART, 14.00-17.00u. Inschrijving verplicht, het aantal deelnemers is beperkt !
De wijk Macharius-Heirnis is vrij dicht bebouwd. Met een beetje fantasie, goede wil en duidelijke afspraken kunnen we de beschikbare ruimte misschien beter gebruiken ? Via een wandeling nemen we u mee naar een aantal mooie voorbeelden in de wijk. Laat u inspireren en denk daarna mee met schepenen Annelies Storms en Tom Balthazar over hoe de ruimte in de wijk optimaal benut kan worden en welke kansen de wijk nog te bieden heeft.
Wil je er graag bij zijn? Bel dan naar Gentinfo: 09 210 10 10 of mail naar gentinfo@gent.be

Start van de wandeling: Lousbergsgebouw (ingang langs de Tarbotstraat of de Forelstraat) om 14u
Het gesprek gaat door in Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+ van 16u tot 17u

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Dienst Gebiedsgerichte Werking en de Dienst Beleidsparticipatie van de stad Gent ism de Buren van de Abdij. Binnen het kader van ‘wijk van de maand’ worden nog verschillende andere initiatieven georganiseerd in de wijk. Het startschot wordt gegeven op 4 maart (19-22u) met een gesprek over vrijwilligerswerk (Beter een goede buur …) in het Dienstencentrum de Horizon. Ook hiervoor dien je je in te schrijven,telefonisch op 09 266 88 55 of via mail naar sylvie.vandeputte@ocmwgent.be

Info over het volledige wijkproject vind je op de website van de stad Gent, klik hier.

1 reactie op Wijk van de maand – Ruimte voor Macharius-Heirnis

  • Joke zegt:

    Ingang Lousberggebouw is niet de ‘tinkstraat’ maar wel tarbotstraat 61! je kan via de forel straat er ook geraken.