Verhalen voor de winterslaap … met pannenkoeken en chocolademelk

Geplaatst door op 15 oktober 2016

pannenkoek 1ZONDAG 6 NOVEMBER, 14.00-17.00u. Het is volop herfst, en waar voel je dat beter dan tussen de verweerde stenen van de ruïne van de Sint-Baafsabdij? Vertelsels schieten er op alle plekken als paddenstoelen uit de grond. Binnen en buiten vind je vertellers die je laten proeven van hun pittige, korte verhalen. Er zijn er zoetzure, vette en magere, zalige en af en toe ook giftige! Vergeet de klamme kilte van de herfst, voor één namiddag straalt een hartverwarmende gloed van vertelsels uit alle hoeken van de abdij. Daarnaast voor de eerste keer een optreden van kinderkoor De Stemband in de abdij. Kom je voorraad inslaan, om er tijdens je winterslaap heerlijk over na te dromen. En mocht dat nog niet genoeg zijn: de vertellers zorgen voor warme dekentjes, de Buren voor hete pannenkoeken en chocomelk. Wat wil je nog meer als sluitstuk van een mooie herfstvakantie ?

Het Landjuweelfestival dat in de voorbije jaren de vertellers voor deze speciale namiddag leverde, gaat dit jaar (helaas) door in Mechelen. Vertellen zullen we echter blijven doen, meer info volgt. Aspirant-vertellers mogen zich trouwens alvast melden bij Jan Vandemeulebroeke (de.wolk@gmail.com)

Pannenkoeken en chocomelk worden – in natura – gesponsord door een Buur van het eerste uur, met name het Hinkelspel, waarvoor uiteraard onze welgemeende dank !

Wanneer: zondag 6 november, 14-17u (doorlopend), de abdij zelf is die dag open van 13-18u
Waar: in de Sint-Baafsabdij, ingang Groene Kerk (Gandastraat)
Gratis, geen reservatie nodig

Reacties zijn gesloten.