Camino Deluxe

Geplaatst door op 20 juli 2011
Vandaag was het een prachtige wandeling; te midden van de natuur, enkel bergen om me heen. Ik wou dat ik dit landschap mee kon nemen in mijn valies naar mijn ‘schoon appartement’ in Gent. Tijdens het stappen maak ik mijn hoofd helemaal leeg. Eigenlijk voel ik mij gewoon blij omdat ik een ganse dag buiten kan zijn en ook het stappen zelf doet me goed!

In volle overtuiging besloot Victoria Deluxe om in december 2010 met 19 deelnemers een staptocht te organiseren van 260 kilometer van Astorga naar Santiago de Compostela. We kozen ervoor om op weg te gaan met mensen die omwille van financiële of andere mogelijkheden en alleen de tocht wellicht niet zouden realiseren, én vanuit de overtuiging dat een periode van stappen louterend kan werken. Twee weken zonder GSM, facebook, radio, … Simpel maar rijk leven, in de geest van de eeuwenoude pelgrimsroute

(Jos)

Camino Deluxe – zaterdag 3 september ’11 vanaf 19u
verhalen – documentaire – foto’s
Sint-Baafsabdij Gent – gratis inkom
Org: Victoria Deluxe ism de Buren van de Abdij

Lees meer op www.victoriadeluxe.be/blog/vrijwilligers/

 

1 reactie op Camino Deluxe

  • romero ximenes zegt:

    heb al een tocht gedaan van 2170 km en wil er graag nog een doen mar niet alleen