Taalcafé Macharius

Geplaatst door op 28 maart 2016

taalcafé tresWOENSDAG 27 APRIL, 18.30-23.00. Taalcafé Macharius is een tweewekelijkse ruilmarkt voor talen. Poets je talen op in informele gesprekken met ‘native’ of ervaren sprekers. In ruil kan je anderen helpen met je moedertaal, of met een andere taal die je vlot spreekt. Er komen zo’n 70 tot 100 bezoekers naar een taalavond en meestal is er een mooie 50/50 verdeling tussen Nederlands- en anderstaligen.
Nederlands is de populairste taal. Veel anderstaligen volgen lessen, maar willen onze taal ook oefenen in het echte leven. Ook Spaans, Italiaans, Frans, Engels en Duits zijn geliefd. Je zal waarschijnlijk ook Chinees, Zweeds, Pools, Japans, Portugees, Russisch of Arabisch horen. Alles samen worden er op een taalavond ongeveer 15 talen gesproken.

Taalcafé Macharius is géén school! Er zijn geen leraars. Er kan al eens verwezen worden naar grammatica. Maar het is vooral de gewone praktijk die je spreekvaardigheid een duw zal geven. In principe komen alle niveaus aan bod. Voor absolute beginners is ons Taalcafé minder geschikt.

Info: www.taalcafemacharius.gent
Contact: ‘Taalcafe Macharius’ op Facebook of tcmacharius@gmail.com

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: woensdagavond 27 april, 18u30
Deelname is gratis

Reacties zijn gesloten.