Somebody Called Me Sebastiaan

Geplaatst door op 11 december 2017


VRIJDAG 2 FEBRUARI, 20.00u. ‘Somebody Called Me Sebastiaan’ is een soloproject van singer/songwriter Sebastiaan Simoens. Als resident bij MoMeNT maakte hij een live muziekvoorstelling op basis van het verhaal van een negen maanden durende reis die hij enige tijd geleden maakte. Vanavond deelt hij dit verhaal met u in herberg Macharius.

Sebastiaan voert je mee doorheen het proces van een zichzelf ontdekkende singer-songwriter. Het is een diepmenselijk muzikaal verhaal over de eindeloze zoektocht naar essentie, richting en bezieling. Universeel in zijn thema’s, uniek in zijn kwetsbaarheid.

Eigenlijk gaat het leven goed.
Eigenlijk heeft Sebastiaan alles wat hij zich kan wensen.
En eigenlijk is het niet genoeg.

Soms is het verlangen naar dat wat “het andere” zou kunnen zijn zo groot, dat je alles opbergt en vertrekt. Dat is wat Sebastiaan deed: op reis gaan. Zonder plan, maar met gitaar. Negen maanden, veel vragen en één duidelijk antwoord later, kwam hij terug thuis. Met een karrevracht aan nummers, beelden en inspiratie. En de onontkoombare wetenschap dat hoe minder hij zoekt, hoe sneller de dingen hem vinden.

Afgelopen jaar speelde Sebastiaan op het buskerpodium van Suikerrock en Leffinge Leure (met dank aan vi.be). Momenteel neemt hij zijn album op, in samenwerking met producer Tom Proost (Raymond Van Het Groenewoud).

Klik hier voor een live-versie van ‘My Mountain’ en ‘It’s Gonna Be Fine’

Klik hier voor het facebookevenement.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: vrijdag 2 februari, 20u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.