Sara Salvérius – Trapped in Sight

Geplaatst door op 17 februari 2019

VRIJDAG 10 MEI, 20.00u.
Vanavond staat Sara Salvérius op het herberg podium met een intiem en persoonlijk verhaal. Sara is actief in de folk- en wereldmuziek. Ze volgde verschillende stages (o.a. bij Wouter Vandenabeele, Troissoeur, Daau, ethno Zweden,…).  Ze is lid van het jongerenorkest Transpiradansa! waar ze zowel in binnen- als buitenland mee optreedt. Ook was ze gastmuzikant op de 2de cd van Aurélia (Hypnogol) en geeft ze accordeonlessen in de muziekschool van Sint-Agatha-Berchem.

Trapped In Sight is een muzikaal verhaal over afscheid nemen.

Een verhaal dat begon bij de start van 2016
en eindigde op 21 januari 2017.

Het gaat over mijn zus
hoe zij het leven niet meer aankon
hoe machteloos ik me voelde
en hoe verdrietig ik ben nu ze er niet meer is

Muziek was mijn vluchtweg
het creëren was een verwerking
en het spelen is een troost

Nu voel ik dat ik klaar ben om dit verhaal te delen.

Trapped In Sight is een emotioneel programma, maar geen avond vol klaagmuziek. Want net zo goed waren er goede momenten, was er hoop en waren er lichte dagen. Verwacht je aan een integer concert met uitsluitend eigen werk.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: vrijdagavond 10 mei, 20u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.