AFGELAST – Rianto Delrue – Riding For a Fall

Geplaatst door op 22 augustus 2017

DIT OPTREDEN IS HELAAS AFGELAST. DE HERBERG ZAL WEL GEWOON OPEN ZIJN.

VRIJDAG 24 NOVEMBER, 20.00u. Rianto Delrue is een jonge hedendaagse troubadour, goed voor een avond verhalende muziek en nostalgische melodieën. Hij begon zijn muzikale reis in 2006, toen amper 15. Dat jaar won hij in de categorie Muziek van de Kunstbende en kaapte hij de prijs voor jonge beloften weg op Theater Aan Zee. In maart 2013 verscheen de eerste EP An Awful Lot of Hearts en in december 2016 verscheen het eerste full album Riding For a Fall met een release concert bij De Vieze Gasten aan de Gentse Brugsepoort. Het album werd opgenomen met onder meer Teun De Voeght, Ries de Vuyst, Bruno Deneckere en Tom De Wulf.

Muzikaal sluit Rianto Delrue aan bij de americana-, folk- en countrytradities. Als geboren singer-songwriter steunt hij enkel op zijn stem, teksten, gitaar en de occasionele mondharmonica. Onder invloeden en helden vinden we namen als Townes Van Zandt, Bob Dylan, John Prine, Nick Lowe, Warren Zevon en Leonard Cohen.

Vanavond laat hij zich vergezellen door twee collega-muzikanten, Teun De Voeght op bas en gitaar en Steven Sarrazyn op mondharmonica.

Klik hier voor het facebookevenement.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: AFGELAST
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.