Refu Fest – Refugees for Refugees in de Sint-Machariuskerk

Geplaatst door op 15 augustus 2017

ZATERDAG 9 SEPTEMBER, 20.00-22.00u. ATTENTIE: In verband met de slechte weersverwachtingen zijn alle Refu Fest activiteiten van zaterdag 9 september en zondag 10 september verplaatst naar de Sint-Machariuskerk in de Sint-Machariusstraat, 9000 Gent.

Refugees for Refugees neemt ons mee op een muzikale reis langs de Zijderoute met topmuzikanten uit Syrië, Irak, Afghanistan, Pakistan en Tibet, die als vluchteling in België terechtkwamen. Muziekpublique wil met dit project niet alleen muzikaal hoogstaande voorstellingen brengen maar het westerse publiek ook kennis laten maken met de muziek van mensen die wij vaak enkel als vluchteling zien.

Door muzikale bruggen te slaan tussen muzikanten uit verschillende tradities, maken we een rijk en innovatief album dat symbool staat voor de interculturele ontmoetingen in een diverse samenleving. In de prachtige setting van de Sint-Baafsabdij brengen we die avond naast de fotografie ook gezongen verhalen over thuisland, vaderland en de lange weg die velen aflegden.

Activiteit ism Hand in Hand, Hart voor Vluchtelingen, De Centrale vzw, Victoria Deluxe, Masereelfonds, Historische Huizen Gent en 11.11.11

30% van de opbrengst van de ticketverkoop gaat naar Hand in Hand en Hart voor Vluchtelingen.

Waar: Sint-Machariuskerk, Sint-Machariusstraat, 9000 Gent
Wanneer: zaterdag 9 september, 20u
Toegang uitzonderlijk betalend:
prijs: €13 (adk) €10 (vvk) €7 (uitpas) €2,6 (kansentarief)
Reserveren: http://decentrale.be/
Op vertoon van je expo ticket 80 days of Summer op 9/09 kan je een concert ticket kopen aan €10.
Op vertoon van je concert ticket krijg je op 09/09 je expo ticket aan €4 i.p.v. €8.

Reacties zijn gesloten.