PROJECT: Passanten

Geplaatst door op 16 januari 2019

ZONDAG 2 tot ZONDAG 30 JUNI 2019. In het Coyendanspark staat een wit gebouw waar je onderdoor kan lopen: herberg Macharius. Van heinde en verre komen mensen naar hier om te kijken, luisteren, praten, dansen, drinken. Wij zijn benieuwd naar de bezigheden, verzamelingen, talenten van onze bezoekers, van jullie.

Daarom organiseren we de hele maand juni Passanten”: we stellen de deur van herberg Macharius open voor iedereen die iets wilt komen doen. Mensen komen toe, doen hun ding en vertrekken, maar niet zonder iets achter te laten. Zo wordt de herberg zelf een herinnering aan alles wat gepasseerd is.

In februari en maart gaan we op zoek naar deelnemers. Tijdens de maanden april en mei werken we de ideeën uit en in juni is het dan zover!

Verzamel jij linkerschoenen? Maak jij de lekkerste worteltaart? Is er in heel Gent niemand die beter kan moonwalken dan jou? Heb jij de laatste Breedsnuithalfmaki als huisdier? Wil je mee organiseren? Werk je graag met je handen? Of wil je op een andere manier deel uitmaken van dit project? Stuur dan een mail naar passanten@burenvandeabdij.be

Of kom naar herberg Macharius (Coyendanspark 1) op één van volgende momenten:

– zondag 24 februari, 15u-18u
– vrijdag 1 maart, 16u-19u
– woensdag 6 maart, 15u-18u
– zaterdag 16 maart, 13u-15u
– zondag 24 maart, 15u-18u
– donderdag 28 maart, 15u-18u

Reacties zijn gesloten.