Pannenkoeken en verhalen, bij het vallen der blaadren..

Geplaatst door op 23 oktober 2018

ZONDAG 4 NOVEMBER, 14u.  Zoals elk jaar sluiten de Buren van de Abdij het seizoen  in de Sint-Baafsabdij (het 12de intussen) af met voedsel voor wie dat wil.  Kwestie van het mooie abdijjaar dat we op deze wonderlijke plek alweer mochten beleven een beetje blij en feestelijk af te sluiten.

We voeren een bakplaat aan uit het verre Kalken waarop we non-stop pannenkoeken met warme chocomelk maken – met gratis melk ende eieren van het Hinkelspel, waarvoor een grote merci. Ondertussen wordt er ook geestelijk voer geproduceerd: in de hoeken en kanten van de abdij worden verhalen verteld, voor jong en oud.
Als u overigens zelf graag een verhaal – ernstig of blij, fictief of waar gebeurd, van deze tijd of een andere tijd – met ons wil delen, bent u meer dan welkom. Dat mag onaangekondigd, maar het is handig als je vooraf een seintje geeft aan : info@burenvandeabdij.be . Of je komt langs op zondag 28 oktober om 15u in herberg Macharius of om 13u op de verhalendag zelf, eveneens in de herberg. In dat laatste geval kan u van een maaltijd genieten, maar uiteraard alleen als u vooraf meldt dat u een verhaal wil vertellen en al om 13u zal langs komen.

Klik hier voor het facebookevenement.

Wanneer: zondag 4 november, vanaf 14u (doorlopend)
Waar: in de Sint-Baafsabdij, ingang Groene Kerk (Coyendanspark)
Gratis, geen reservatie nodig

Reacties zijn gesloten.