Ontsnapte Moeders vieren … moederdag

Geplaatst door op 24 februari 2018

ZONDAG 13 MEI, 15.00-17.00u. Moederdag en Ontsnapte Moeders, met dochter, een mooiere combinatie is niet denkbaar. En dat willen we dit weekend vieren. Silke en de Ontsnapte Moeders, leerlingen van Wouter Vandenabeele, hebben hun sporen al verdiend in de Herberg. Ze brengen een repertoire van zwierige Scandinavische polka’s tot vrolijke maar even goed melancholische melodieën uit Balkan- of Oosterse sferen. Laat je verrassen door deze sympathieke dames, die de drijfveer achter hun muzikaal avontuur zelf als volgt omschrijven: “om nu en dan te ontsnappen aan de ene vorm van strijken, hebben we ons vol overgave op die andere vorm gestort”. Meer moet dat eigenlijk echt niet zijn.

Line-up: op de viool Silke Willekens, Annelies Flamand, Elke Van Lerberghe en Leen Broekaert, op cello Charlotte Christiaens en aan de percussie het enige mannelijke lid des gezelschaps, Salem Laalilis.

Vorig jaar combineerden we het concert met een ware taartenslag, dit jaar komen we experimenteel uit de hoek …. wat en hoe wordt u wel duidelijk, maar ’t heeft te maken met een uithuizige violiste, verre landen en skype …. come and see!

Klik hier voor het facebookevenement.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: zondagnamiddag 13 mei, 15u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.