Nomad Swing en de Gentse Hoppers – Coyendans

Geplaatst door op 16 augustus 2013

nomad_swing_thumb_9ZONDAG 22 SEPTEMBER, 15.00-17.00u. Kinderen aan huis bij de Buren, en na een goedgevulde zomeraffiche terug op ons podium. Een groep gepassioneerde muzikanten met liefde voor muziek uit de jaren twintig tot vijftig. Met Django Reinhardt, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sidney Bechet en andere groten als voorbeeld brengen ze een gevarieerd en kleurrijk repertoire op een persoonlijke manier gearrangeerd. Nomad Swing bestaat – in Herbergeditie – uit Ine Smet (zang), Seppe Van Tilborg (sologitaar), Sam Opstaele (ritmegitaar) en Dajo De Cauter (contrabas). Koen de Cauter ontfermt zich over de sopraansax, klarinet en gitaar. Voor de trompet tekent buurtbewoner Jan De Coninck, die ook aan dit Herbergconcert van Nomad Swing een heel eigen toets zal geven. Kers op de taart zijn de Gentse Hoppers, die tijdens het concert de dansvloer bezetten.

In deze speciale Coyendanseditie eens niet in de Herberg, maar in de tent op de Sint-Baafsweide en met een grote dansvloer, een open uitnodiging voor alle lindyhop-liefhebbers uit de buurt en daarbuiten.

Doorlopend zijn er op de weide intussen allerhande versnaperingen te verkrijgen, is de Espressobar open en laaft de cafetaria de dorstigen. Het Sint-Lievenscollege combineert cupcakes met een ballonnen- en tekenwedstrijd ; Limited Food
zorgt voor chili con carne, groentencurry, tomatensoep met balletjes en Vietnamese streetfood ; de köfte met Turks brood wordt verzorgd door Ünal en de biologische frietjes komen van de Natuurfrituur. De taart in de feesttent komt van de Buren van de Abdij.

Waar: Sint-Baafsweide naast de Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: zondag 22 september (Coyendansweekend), 15-17u
Toegang uiteraard gratis

Reacties zijn gesloten.