Nieuwe website

Geplaatst door op 5 maart 2011

Welkom op de nieuwe website van de Buren van de Abdij. Alle inhoud van de vorige site wordt momenteel overgebracht naar deze site. En daar zijn we nog een tijdje zoet mee. Bij wijze van overgangsperiode houden we de vorige website ook nog even online: www.burenvandeabdij.be/oud/.

Alle communicatie voor het brede publiek verloopt nu via deze nieuwe website, die eigenlijk een blog is. Regelmatig worden er nieuwe berichten gepubliceerd die (chronologisch) op de homepagina verschijnen: nieuwtjes m.b.t. onze werking, info over geplande activiteiten,  een historisch artikel of ander interessant weetje, een verslagje van een activiteit, nieuwe foto’s … In het berichtenarchief kan je terugblikken op de berichten en initiatieven uit het verleden: http://www.burenvandeabdij.be/archief/ (deze rubriek wordt nog aangevuld!)

Check ook onze kalender als je alle geplande activiteiten van 2011 op een rijtje wil:  http://www.burenvandeabdij.be/kalender/

Buren die graag toegang hebben tot de privé pagina’s “Mijn buren”, dienen een login aan te vragen – hierover later meer. Of stuur al een mailtje naar jan(at)burenvandeabdij.be, en je ontvangt meteen je logingegevens.
Dan kan je, net zoals bij de vorige site, de verslagen van onze vergaderingen downloaden, enkel belangrijke documenten raadplegen (draaiboek, adressenlijst, …) en interne nieuwtjes lezen.

Reacties zijn gesloten.