Mysterie in de Herberg …. het Historisch Café doet beroep op jou !

Geplaatst door op 20 juni 2016

Mysterie HC 01Op zondagvoormiddag 4 september 2016 organiseert ons Historisch Café een zoektocht onder de noemer “Rijker dan je denkt … aan geschiedenis”. En we nodigen iedereen uit om actief deel te nemen !
Elk van ons heeft immers wel een voorwerp waar een verhaal aan vast zit. Een brief, een postkaart, een foto die meer zegt dan je op het eerste zicht zou denken, die doet denken aan een heuglijk moment, een moeilijk moment, een memorabel moment …. Het kan een voorwerp zijn waarvan je vrij zeker bent dat de argeloze 21e-eeuwer amper of niet weet waarvoor dat diende of waaraan het een herinnering is. Stille getuigen (heeft iemand een mysterie met geluid ? zeker laten weten !) tot een pronkstuk uit je verzameling.
Belangrijk is dat er een verhaal bijhoort (15 min maximum) en dat je dat wil delen.
Griet en Mieke wachten vol nieuwsgierigheid op je voorstel, graag met een foto vóór 16 augustus op het e-mailadres van de Buren (info@burenvandeabdij.be), waar je ook meer informatie kan vragen. De inzendingen zetten we vanaf nu wekelijks online op een afzonderlijke pagina op onze website [klik gewoon hier], zonder uiteraard al te vertellen wat het nu eigenlijk is. En volg ons ook op facebook, waar je je kan inschrijven voor dit evenement en onze exploten op de voet kan volgen [klik gewoon hier].

We zijn alvast benieuwd en hopen op een massale respons !

de Buren van het Historisch Café

Reacties zijn gesloten.