Moederdag met taart & Ontsnapte Moeders

Geplaatst door op 30 april 2017

ZONDAG 14 MEI, 15.00-18.00u. Moederdag en Ontsnapte Moeders, met dochter, een mooiere combinatie is niet denkbaar. En dat willen we dit weekend vieren, graag met een stukje taart. Silke en de Ontsnapte Moeders, leerlingen van Wouter Vandenabeele, hebben hun sporen al verdiend in de Herberg. Ze brengen een repertoire van zwierige Scandinavische polka’s tot vrolijke maar even goed melancholische melodieën uit Balkan- of Oosterse sferen. Laat je verrassen door deze sympathieke dames, die de drijfveer achter hun muzikaal avontuur zelf als volgt omschrijven: “om nu en dan te ontsnappen aan de ene vorm van strijken, hebben we ons vol overgave op die andere vorm gestort”. Meer moet dat eigenlijk echt niet zijn.

Line-up: op de viool Silke Willekens, Annelies Flamand, Elke Van Lerberghe en Leen Broekaert, op cello Charlotte Christiaens en aan de percussie het enige mannelijke lid des gezelschaps, Salem Laalilis.

En bij feesten hoort een taart. Wat als alle feestende mama’s nu eens hun taart zouden meebrengen naar de Herberg en er daar, samen met hun lotgenoten, maar ook met dankbare papa’s en kroost, van zouden genieten … Een experimentje, we zijn benieuwd …. De Buren zorgen voor koffie en thee aan de taarttafels en fleuren de zaal op.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: zondagnamiddag 14 mei, 15u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.