Little Jump – brOn

Geplaatst door op 30 april 2013

waterbolZONDAG 2 JUNI, 14.00-18.00u. De hele zomer van 2013 staat voor brOn in het teken van water. brOn, zowel de naam van een breed samenwerkingsverband als van het waterproject dat in de Machariuswijk zal doorgaan, trapt af met een kinderactiviteit, een letterlijke blik op de toekomst en de volgende generaties. Net zoals de groten hun Big Jump hebben op 14 juli, mogen de kleinsten vandaag plonsen en genieten in hun bad op kindermaat, hun mini-Leie, water tot aan de volwassen kuiten en niet hoger. Aan en rond Herberg Macharius zullen tal van opblaasbare kinderzwembadjes staan, voor elke peuter en kleuter wat wils, kortom, voer genoeg voor een spetterende namiddag.
Voor de volwassenen is uiteraard ook een en ander voorzien. Schepen Martine De Regge geeft met een korte toespraak de officiële start van het project brOn, waarna de initiatiefnemers hun evenement verder zullen toelichten. De Herberg Macharius en de Sint-Baafsabdij zullen gedurende de activiteit open zijn en vangen respectievelijk de dorstigen en zij die rust zoeken op.
Dit project loopt nog tot september, activiteiten zullen doorgaan in de Machariuskerk, de Sint-Baasfsabdij, de Herberg Macharius en Entrepot Fictief (Jacob Van Caeneghemstraat). We houden u zeker op de hoogte over alle activiteiten op de Sint-Baafssite, het volledige programma vind je binnenkort hier.

brOn is een samenwerking van het Machariusproject vzw, de stad Gent (departementen Communicatie en Cultuur), Wijk aan zet, Noord-Zuid Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen, TMVW-Water link, KB Argus, Agorakring vzw, Universiteit Algemeen Belang vzw, Protos vzw, Club van Rome, Entrepot Fictief vzw (voormalig Galerij Jan Colle), Universiteit Gent KASK en de Buren van de Abdij vzw.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: zondagnamiddag 2 juni, vanaf 14u
Deelname is uiteraard gratis

Reacties zijn gesloten.