Lets in Macharius

Geplaatst door op 28 januari 2013

ZATERDAG 9 MAART, 14.00u. Nadia Marin en Esmeralda Borgo organiseren vandaag een eerste Lets-café in onze Herberg. Lets staat voor Local Exchange and Trade System, in schoon Vlaams een kleinschalig plaatselijk ruil- en handelssysteem. De leden van een Lets maken onderling afspraken zodat ze vlot diensten, belevenissen, kennis en goederen kunnen uitwisselen. Op deze bijeenkomst kunnen mensen uit de buurt die al bij Lets-Gent zijn elkaar beter leren kennen en kunnen alle geïnteresseerden het systeem leren kennen. Er zal een infostandje zijn, Letsers die gerief willen verletsen kunnen dat aanbieden – een soort minirommelmarktje – en Letsers die bepaalde diensten willen aanbieden kunnen dit daar bekend maken en eventueel ook doen.

Echte Letsers betalen normaal gezien “stropkes”, maar in de Herberg mag wie nog geen lid is ook met Euro betalen. Verder, een gezellig samenzijn voor iedereen. Meer info vind je op www.letsgent.be of via mail bij Esmeralda op esmeralda.borgo@gmail.com

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: zaterdagnamiddag 9 maart, 14-17u
Toegang gratis

5 reacties op Lets in Macharius

 • Pierre Stepman zegt:

  Ik heb een foutmelding op mail-adres van Esmeralda en wou graag het volgende sturen :
  Hallo Esmeralda

  Ik ben een kersverse letser uit de buurt en zal er op 9 maart zijn. Vraagje: wordt er ook info gegeven over letsen en mogelijkheid om zich in te schrijven ? Ik neem alvast wat spullen mee voor de markt en mijn stoel om stoelmassage aan te bieden. Dat maakt het geheel wat interactief, plezant.

  Pierre

 • brigitte zegt:

  Ik kom af.. Ik heb 2-3 sterke mannen nodig om een grote oven 1 meter te verplaatsen. En weinig mensen hebben tegelijkertijd “tijd”. Ik vraag me af of ik me moet lid maken van Lets..

  • philip.gerards zegt:

   kun je die sterke mannen (of vrouwen) ook zo niet vinden? Eigenlijk is LETS gewoon een netwerk en misschien moeten we dat sowieso gewoon meer doen buiten de geld/voorwathoortwat/
   economisch etc blablabla… 🙂 Philip

   • philip.g zegt:

    …netwerken bedoel ik dus, netwerken moeten we meer doen…

    • bibi zegt:

     He Philip, ’t is al in orde.. ik heb simpelweg 2 mannen uit de herberg “geplukt”, in ruil voor kousen stoppen:)) (En heb je al in jouw brievenbus gekeken)