Lach-yoga met Kris (2)

Geplaatst door op 25 januari 2013

WOENSDAG 20 FEBRUARI, 20.00-21.00u. De eerste lachyoga-avond op 16 januari was een succes, en dit stimuleert om deze activiteit nogmaals op de agenda te zetten.  Wat kan je verwachten ? Lachyogaleraar Kris:

“Bij lachyoga gaan we er vanuit dat we niet hoeven te wachten tot er iets gebeurt: in lachyoga beslissen we zelf wanneer we lachen. Wij eisen het recht op onze eigen lach op. Wij hebben het recht op speelsheid en gebruiken dat ook. In plaats van onze omgeving onze hersenen te laten aansturen, gaan wij vanuit ons eigen lichaam onze hersenen aansturen. Wij gaan van binnenuit de lach opwekken. Lachyoga is fysiek zeer intensief: vanuit beweging en geluid gaan wij ons zelf klaarstomen om te lachen en speels te zijn.
Door middel van lachbevorderende oefeningen en ademhalingsoefeningen gaan we vanuit ons lichaam de zin om te lachen opwekken. Fysiek is het even intensen gezond als een fitnessbeurt, mentaal brengt het ons in het hier en nu: we laten even de beslommeringen van alle dag los, genieten van het moment en vooral leren relativeren! Regelmatig beoefenen van lachyoga bevordert dus het hele welzijn: door de beweging werken we aan de lichamelijke gezondheid en mentaal gaan we er op vooruit doordat we sneller lachen en beter leren relativeren. Wij krijgen een speelse houding die het leven voor onszelf en onze omgeving aangenaam maakt…”

Ook voor zij die er de vorige keer niet bij waren is er nog plaats !

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: woensdagavond 20 februari, 20u, graag op tijd aanwezig
Deelname is gratis, toegang enkel voor deelnemers aan deze yogasessie

Meer info over lachyoga op www.plukjelach.be

1 reactie op Lach-yoga met Kris (2)