Kith-Kith: Een avond muzikale improvisaties

Geplaatst door op 16 september 2013

hopscotchVRIJDAG 27 SEPTEMBER, 20.00-22.00u. Alweer een nieuw idee voor in de herberg, Kith-Kith: Een avond muzikale improvisaties. Kith-Kith is de Indiase benaming van het aloude hinkelspel. De Engelstalige beschrijving van dit spel is de katalysator van een nieuw muzikaal improvisatieproject in herberg Macharius. […] a popular playground game in which players toss a small object into numbered spaces of a pattern of rectangles outlined on the ground and then hop or jump through the spaces to retrieve the object. […] het kader is daar, het spel is het avontuur.

Het trio muzikanten die vanavond de spits afbijten zijn niet de minsten! Initiator Dominique Vantomme heeft, na zijn opleiding als klassiek en jazz pianist, zijn sporen verdiend bij o.a. Toots Thielemans, Laïs, An Pierlé, Roland, Geike en Axelle Red. Momenteel is Dominique vooral actief met zijn eigen band ROOT. Stefan Bracaval is een fluitist die altijd op zoek is naar de grenzen van zijn instrument.  Na een klassieke opleiding gaat hij op zoek naar de vrijheid en creativiteit van de jazz en improvisatie. Daarnaast is hij ook actief in de wereld van de popmuziek waar hij al samenwerkte met dEUS, Raymond Van het Groenewoud en Hooverphonic. Het trio wordt vervolledigd door Tom Wolf, buur, singer/songwriter en geluidstovenaar. Nieuwsgierig waar Tom momenteel mee bezig is, volg dan de onderstaande link naar de Kassettefabriek. Vanavond gooit hij eerst nog een paar keer het steentje.

Kith-Kith: drie mannen, de herberg, het muzikale avontuur, te delen met u. Dat het weer een typisch herbergsiaanse avond wordt staat nu al vast!

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 42+
Wanneer: vrijdagavond 27 september, 20-22u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.