Laden Evenementen

Cinemacharius is terug in 2022! We hopen jullie ook dit jaar weer een aantal fijne muziekfilms en documentaires voor te schotelen op groot scherm en groot geluid. De met een Oscar bekroonde documentaire ‘Amy’ van Asif Kapadia bijt de spits af.

De documentaire uit 2015 vertelt het levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Ze was een zeer succesvolle artieste en werd bekroond met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook een keerzijde in de vorm van onder meer een turbulent mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll-levensstijl zijn tol begon te eisen… Amy Winehouse overleed in 2011 op 27 jarige leeftijd aan een alcoholvergiftiging.

De film werd bij de premiere in Cannes door het publiek onthaald met een ovationeel applaus en kreeg een positieve beoordeling van de critici. Vanavond is het aan jullie om te in het leven van de muzieklegende te duiken en te genieten van haar fantastische stem.

In herberg Macharius volgen we de horecaregels… we scannen de covidpas, bewegen in de ruimte doen we met mondmasker op en er mogen maximaal 6 personen aan een tafel.