Jack in the Box

Geplaatst door op 15 augustus 2017

VRIJDAG 27 OKTOBER, 20.00u. Jack in the Box is de Gentse groep rond Antje Cochuyt. Gewapend met een ukelele schrijft Antje songs rond de grote en de kleine dingen des levens. Samen met Steven Sarrazyn begon ze, ondertussen al twee jaar geleden, aan de nummers te sleutelen. Onder het adagium ‘Ga heen en vermenigvuldig u’ is Jack in the Box steeds groter geworden met Teun De Voeght op gitaar, Thomas Janssens op de bas en Ward Christens achter de drums.

Samen met de band is ook de muziek verder gegroeid. Jack in the Box wisselt maar al te graag de kleine intimistische liedjes af met grote, snedige arrangementen.

En toen was het studiotijd! Op een regenachtige dag trok de groep naar de Sputnik Studio en bokste haar eerste EP in elkaar. In oktober 2015 wordt die op de wereld losgelaten, maar eerst is er de single Insane, een beklemmend nummer over ‘zo iemand waarvan je denkt, mmm… daar scheelt toch precies iets mee’, aldus Cochuyt.

Line-up: Antje Cochuyt (ukelele, toys, zang), Steven Sarrazyn (ukelele, keys, mondharmonica), Teun De Voeght (gitaar), Thomas Janssens (bass) en Koen Gallet (drums)

Klik hier voor het facebookevenement.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: vrijdag 24 oktober, 20u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.