HipHopHerberg – Woordkracht 7

Geplaatst door op 13 januari 2017

VRIJDAG 3 FEBRUARI, 20.00-23.00u. De tweemaandelijkse hiphop, rap, of slam poetryavond in Herberg Macharius laat relatief jonge mensen aan het woord in een idioom dat hen vertrouwd is. Voor de ouderen voor ons een bijwijlen beklijvende kennismaking met hun worsteling met de taal, en soms ook met het bestaan op Planet Earth.

Line-up voor de zevende editie van het bewuste slam- en hiphopevent ‘Woordkracht’:

De zevende editie van Woordkracht brengt onder meer Varo, Onbewust, Yenthe de Braekeleer, Cleo (Drama productions) en SAXist (Kraakpandproducties) samen op één podium.

Onbewust alias Multi Dimensional Biggie is crew-lid van Auw La en ken je misschien van zijn complimentenbattle tegen Jee Kast tijdens het Festival van de Gelijkheid.

Varo heeft een dichtbundel uit en zal een bloemlezing brengen van haar beste gedichten.

Yenthe heeft zich voorgenomen om in 2017 naar buiten te treden met de dingen die ze maakt. Wij hebben al mogen proeven van haar gedichten en het smaakt naar meer.

Silke alias Cleo alias Drama is naar eigen zeggen “muziek-producer, artiest, singer-songwriter, dj, emcee en performer bij Drama productions”. Voorheen maakte ze samen met Marven Vantorre deel uit van Snow Blow Records.

YT: bit.ly/CleoWK
SC: bit.ly/CleoSCWK

SAXist noemt zichzelf “saxofonist, pianist, drummer, emcee, beatboxer … – kortom: een muziekanterwavan”. Je kan hem kennen van Nachtwerk, Kraakpandproducties, de cyphers van Hiphopstraatgebeuren en/of van zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen. In 2014 bracht de man zijn ep ‘Vaderschap’ uit.

YT: bit.ly/SAXistYT
SC: bit.ly/SAXistSC

Bob Minne alias Bobadas praat de avond aaneen en ‘dicht’ de gaten.

Tijdsschema:

19:00 deuren open
19:30 open mic
20:00 Varo
20:30 Onbewust
21:00 Yenthe
21:30 Cleo
22:00 SAXist

Woordkracht is een Gents slam- en Hiphopconcept van de Lichtschrijvers en Hiphopstraatgebeuren.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: vrijdagavond 3 februari, 20u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.