HipHopHerberg – Woordkracht 3

Geplaatst door op 15 maart 2016

woordkracht 3

VRIJDAG 1 APRIL, 20.00-22.00u. Herberg Macharius en de Lichtschrijvers slaan de handen ineen voor de derde editie van Woordkracht, een bewustmakend hiphop- en slamevenement, georganiseerd door Hiphopstraatgebeuren en de Buren van de Abdij. Op de vorige editie waren Dayanaii (FR), Infinite Joy, Lindah Nyirenda en Felixfizzlfelle te zien. Vanavond met onder meer Taya G, Metafoor, Martijn Nelen, Zulu Moon, en Bobadas als presentator.

Bobadas alias Bob Minne is een Gentse dichter die zich naast poëzie ook toelegt op straattheater, performancekunst en théatre invisible. Je kan ‘m kennen van De Wolven van La Mancha, Zaradi Tebe, Dichter bij Ithaka enDe Tuin van Heden.
Taya G is een Gentse rapper aangesloten bij Kraakpandproducties. Typisch voor hem zijn z’n snelle Nederlandstalige raps.
Metafoor is nieuw in de scene. Na talloze teksten te schrijven en cyphers te bezoeken is ie klaar voor zijn eerste keer op de planken.
Martijn Nelen is Belgisch vicekampioen poetry slam 2015 en mede-recordhouder van de wedstrijdreeks Stemschot – Messcherp met twee overwinningen.
Zulu Moon weet als geen ander old school hiphop in een fris jasje te steken. Ze is geboren in Nepal, getogen in Hong Kong en heeft zich na heel wat omzwervingen in Gent gevestigd. Met haar Engelstalige raps geeft ze je een unieke kijk in haar leven. Dat ze zelfs in Londen geboekt wordt, bewijst dat ze een mooie muzikale carrière voor zich heeft liggen.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: vrijdagavond 1 april, 20u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.