Het einde van het voorjaarseizoen en een oproep

Geplaatst door op 4 juli 2019


Het voorjaarseizoen 2019 van de Buren van de Abdij zit erop. Het was weer een druk en gevarieerd seizoen met heel wat hoogtepunten. In juli en augustus blijven we op zondagnamiddag uiteraard de abdij openhouden, maar in en om de herberg wordt het heel wat rustiger. Daar gaan we pas weer open op 16 augustus met een Bal Mundial. Enige mogelijke uitzonderingen: bij goed weer zullen we het terras van herberg Macharius openhouden tijdens de weekends van 13-14 en van 27-28 juli.

We wuiven ook één van onze werknemers uit. Elza Jeanty werkte sinds 1 mei 2017 halftijds bij de Buren. Ze stopt daarmee vanaf 1 juli 2019. We danken haar voor haar inzet en inbreng en zijn zeker haar nog dikwijls terug te zullen zien.

Een deel van haar taken worden door haar collega Henk Mol overgenomen. Andere taken zullen door de vrijwilligers worden opgenomen.
We zoeken daarbij vooral mensen die een rol kunnen en willen spelen in onze digitale communicatie

Soms krijgen we trouwens de kritiek dat we niet altijd voldoende laten weten wat er bij ons gebeurt terwijl de Buren van de Abdij nochtans dikwijls met interessante zaken bezig zijn. Daarom zoeken we iemand die goed overweg kan met letters, woorden en zinnen, teksten, social media, communicatie kortom… Indien je graag als vrijwilliger op dat gebied een rol zou spelen bij de Buren van de Abdij, graag een seintje naar info@burenvandeabdij.be

Geniet van de zomer en hopelijk tot snel in herberg Macharius of de Sint-Baafsabdij!

Reacties zijn gesloten.