Herberg Macharius

Gedurende de vier maanden van TRACK (mei-sept 2012) was de Herberg Marcharius, in het poortgebouw van het voormalige slachthuis, zes dagen op zeven een ontmoetingsplaats voor en door de buurt. En jawel, de Herberg kreeg een vervolg! Want we willen buurtbewoners blijven samenbrengen, we willen activiteiten aanbieden waarin iedereen zich kan terugvinden, van miniconcertjes en poëziemomenten over voordrachten en debatten tot knutselnamiddagen en fricandonwedstrijden.

We zijn elke vrijdagavond van 19u tot 1u en elke zondagnamiddag van 15u tot 18u open. Op andere dagen kan je bij ons terecht  indien er een avondactiviteit plaats vindt, hou hiervoor de kalender in de gaten op www.burenvandeabdij.be/kalender/.

Herberg Macharius draait volledig op vrijwilligerswerk. Om dat te kunnen volhouden, mag er niet teveel gevraagd worden van een te kleine groep mensen. Daarom zoeken we altijd mensen die van tijd tot tijd achter de toog van de Herberg willen staan. Elkeen bepaalt uiteraard zelf hoeveel hij of zij wil doen: een keer om de twee maand of meerdere keren per maand. Geïnteresseerd? Laat het ons weten op herbergmacharius@gmail.com.

Heb je echter vragen over het gebruik of de programmatie van de Herberg, dan neem je contact op via info@burenvandeabdij.be