Herberg Massagius is eindelijk terug

Geplaatst door op 31 januari 2016

massage 01VRIJDAG 26 FEBRUARI, 20.00-23.00u en ZONDAG 28 FEBRUARI, 15.00-19.00u. We hebben er ’n tijdje op moeten wachten – van januari 2013 om precies te zijn – maar ze komen terug: zes helende handen om de laatste wintermaand goed door te komen.
Tijd voor vertraging en zelfzorg, voor groot én klein!
Kristel Busschaert, Frank Faas en Myriam Speliers ontvangen je graag op hun tafel, stoel of mat voor een deugddoende massage. Elk heeft zijn eigen werkwijze. Frank en Kristel lichten die op hun website toe. Myriam heeft nog geen website maar doet aan energetische ontspanningsmassage, ze werkt intuïtief en maakt gebruik van een aantal basistechnieken.
Kristel wil op zondag namiddag graag kinderen tussen de 3 en 12 jaar masseren.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer : vrijdagavond 26 februari, 20u-23u en
zondagnamiddag 28 februari, 15u-19u

Zowel op vrijdag en zondag zullen we de helft van de tijd invullen met inschrijvingen. Wie dus een massage wil op vrijdag tussen 20u en 21u30, of zondag tussen 15u en 17u, laat het weten aan kristel@handenhelen.be . Je kan eventueel zelf aangeven van wie je de massage wil.

Wie een massage heeft genoten, kan een vrije bijdrage betalen.

Iedereen welkom! En wie die dagen voor een passende begeleiding op piano kan zorgen … wij zorgen voor de gestemde piano, jullie voor het muzikaal talent … graag !

De Buren van de Abdij danken de masseurs uitdrukkelijk voor dit heerlijke avontuur.

Reacties zijn gesloten.