Herberg Macharius zoekt herbergiers

Geplaatst door op 10 juni 2013

herbergzonHerberg Macharius is een van de vele initiatieven van de Buren van de Abdij. Sinds 2012 is de Herberg Macharius een plaats van ontmoeting, plezier, leren, spel en een zeer brede waaier van activiteiten. Hij draait momenteel volledig op vrijwilligerswerk. Om dat te kunnen volhouden, mag er niet teveel gevraagd worden van een te kleine groep mensen. Daarom zoeken we mensen die van tijd tot tijd achter de toog van de Herberg willen staan. Elkeen bepaalt uiteraard zelf hoeveel hij of zij wil doen: een keer om de twee maand of meerdere keren per maand.
Geïnteresseerd? Laat het ons weten op info@burenvandeabdij.be of rechtstreeks bij onze barverantwoordelijke op herbergmacharius@gmail.com

6 reacties op Herberg Macharius zoekt herbergiers

 • Bie Vermeire zegt:

  Ik heb al lang beloofd van mee te helpen, daar zal ik nu eens echt werk van maken. Wanneer is er het meeste nood aan extra kracht?

 • de maesschalck robert zegt:

  ben bereid mijn medewerking te verlenen in de goede zin,laat jullie horen graag

 • veerle vanfraechem zegt:

  beste allemaal,
  ik had ook reeds lang beloofd om mee te werken. ik heb vorig jaar al mijn steentje bijgedragen en ik vond dat heel leuk. door omstandigheden ben ik wat afgehaakt, maar ik pik de draad graag weer op. zeg maar wanneer de nood het hoogst is. ik ben heel flexibel!
  veerle

 • iris dochy zegt:

  Ik wil ook wel meehelpen.
  Maar zou iets meer info willen. Wanneer ? ’s Avonds ? Overdag etc…
  Dan kan ik bepalen hoe vaak ik kan komen.

  Iris

 • Vanderlinden Claudine zegt:

  ik kan ook wel eens komen helpen

 • Annelies Naessens zegt:

  Beste,

  Graag geef ik me op om als vrijwillger achter de toog te staan. Ik ben wel enkel vrij op zondagnamiddag.

  groeten,
  Annelies Naessens