Halloween Pompoenen snijden!

Geplaatst door op 1 oktober 2017

ZONDAG 29 OKTOBER 15.00u. Na het succes van vorig jaar organiseren we in de de herberg opnieuw een workshop pompoenen snijden. Onder leiding van buurvrouw Alix, die als Amerikaanse ‘Pumpkin carving’ in haar bloed heeft, gaan jullie aan de slag met lepels en, onder toezicht, mesjes. We gaan de pompoenen omtoveren tot grappige, mooie en griezelige lantaarns.

Je kunt zelf een pompoen van thuis meebrengen, of in de herberg een perfecte Halloweenpompoen uitzoeken tegen een vrije bijdrage. Deelname aan de workshop is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt. je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar henkmol@burenvandeabdij.be

Op 31 oktober organiseert LDC De Horizon ism Buren van de Abdij en Buurtwerk Macharius-Heirnis een Halloweentocht door de wijk… deze tocht passeert ook aan de Sint-Baafsabdij. Het zou super zijn mochten enkele van jullie griezelige creaties tentoongesteld kunnen worden in de abdij. Maar uiteraard mogen jullie je pompoen ook op zondag al meenemen naar huis.

ps: voor de allerkleinsten zou het tof zijn als er een papa, mama, opa of oma zou meekomen naar de herberg.

Klik hier voor het facebookevenement.

Wanneer: zondag 29 oktober, 15u
Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Toegang en deelname zijn gratis, pompoenen verkrijgbaar tegen vrije bijdrage

Reacties zijn gesloten.